Reviews

Line Heegaard Hansen

Line_lux blogger

Herhjemme ELSKER vi Ida ising pusketasken!! Med to blebørn ,er den SÅ genial at have med på farten og fylder ingenting. En helt perfekt pusle station, hvor alt det nødvendige kan være i. Den er virkelig behagelig madrassen med lagen indeni og drengene ligger tip top og nyder det. Og så er det jo prikken over i'et at den er fed og far endda gerne vil gå med den på skulderen ;)

Noam Griegst

dansk mode- og kunstfotograf

Med vores første barn var vores pusletaske diverse muleposer hvor alt flød sammen og var lidt af et kaos, siden vi fik vores andet barn har vi brugt Ida Ising pusletasken fra Voksi, den er simpelthen så sej og praktisk at have med rundt. Madrassen som baby ligger på er guld værd og de indvendige lommer kan rumme al det nødvendige.
Det er også den eneste pusletaske jeg har kunne få min kæreste til at gå med for udover at være funktionel er den også utrolig pæn.

Le Gammeltoft

dansk DJ og radiovært

Da jeg blev gravid anden gang var der flere af mine veninder der anbefalede mig at bruge Ida Ising pusletasken fra Voksi. Dejligt med folk i omgangskredsen, der kan give de gode råd videre.
Vi er simpelthen så glade for tasken. Den er pæn og funktionel - i sin tid havde vi pusletingene liggende nede i en stor taske og det hele blev beskidt og virkede ikke lækkert for babyen. Nu er der samling på det hele - og ikke nok med det, så fungerer madrassen perfekt til en nussepause og som aktivitetstæppe, når baby er med mor på farten.

Julie Berthelsen

Sangerinde, blogger - www.julieberthelsen.com

Jeg mangler aldrig en pusleplads.
Min kæreste og jeg og dermed vores unger - er rigtig café mennesker der elsker at spise ude og være i byen. Vi er begge to også meget på farten og jeg har tit den lille med på job. Det kræver en hel del når man har en lille. Her med nummer to er der selvfølgelig mere ro på,- men ikke desto mindre stadig en del udstyr. Med Voksi plusletasken behøver jeg aldrig et pusle sted! Det er så fedt! Jeg kan vitterligt skifte hende, behageligt, alle steder alle vegne. Også på farten, når jeg hellere vil skifte hende i bilen end på et offentligt toilet på en tankstation. På gåture kan det let være i barnevogn eller andet, fordi at der med Voksi allerede er en god bund hun kan ligge godt på, plads til alt hvad jeg skal bruge og plads til min pige. Rigtig mange steder, spisesteder, indkøbscentre, med mere, er der pusleplads ja, men ofte ikke sådan een med madras, bund eller pude. Så hvis man selv husket en stofble er det alt hvad baby kan ligge på - det har jeg prøvet tit før og det er så træls. Jeg har desværre også prøvet uden. Voksi pusletasken har været det absolut bedste valg for mig og for os.Den er altid med! Og så er den i sig sig selv let og blød, og det er også ret okay når man nu slæber rundt på alt andet til barnet hele tiden.

Cana Buttenschon

http://canabuttenschon.dk

IDA ISING er efter min mening en gudsbenådet gave til både mødre og babyer. Den kan rumme det nødvendige og baby har altid et dejligt underlag at ligge på, når bleen skal skiftes, samtidig med at tasken er både lækker og cool at svinge over skulderen hvadenten man skal på café med veninderne eller en tur i skoven. Den er praktisk og sej på samme tid; en vinderkombination, hvis nogen spørger mig.

Marina Madsen

Blogger - www.candmor.dk

Nogen siger, at de kan undvære en pusletaske. Jeg kan ikke. Når jeg er på farten med min lille datter, har vi altid tusinde ting med. Nogle ting uundværlige, andre ting bare just in case. Foruden at være en helt eminent pusletaske med den tykke madras, så vi altid har et blødt underlag at skifte vores datter på, er pusletasken fra IDA ISING fantastisk indrettet med de fire indvendige lommer. Alt har sin plads, intet bliver væk. Selv ikke for faren. Da vi skulle vælge pusletaske, var det vigtigt for os, at det var en taske, som også min datters far havde lyst til at gå med. Pusletasken fra IDA ISING er neutral men stadig cool med sin mørkegrå farve og kernelæderstropper. Og på det helt tøseagtige plan er jeg vild med pusletaskens for i liberty-print. En lille detalje, der gør tasken helt enormt fin, når den ligger opslået.

Winnie

Blogger

3 børn senere og jeg opdager stadig ting der er meget mere funktionelle. Til møde på skolen og babyen laver i bleen. Ingen mulighed for puslerier nogle steder - og slet ikke på noget blødt underlag, udover dynen og stofbleen man frygter bliver malet ind i remoulade eller tangfarvet tandpasta. Så opdagede jeg en dag at voksi laver pusletasker MED pude i, samtidig med at du kan have alt det andet i, og den fylder ikke meget mere. Jeg er fan!

Lisbeth Østergaard

Dansk tv- og radiovært

Her hjemmer er vi super glade for vores Ida Ising pusletaske. Det er jo ikke bare en taske, men nærmere en hel pusle-station. Den er super funktionel og lækker på samme tid. Det hele går op i en højere enhed. Og vi er vilde med at den også ser godt ud på fars skulder.

Ann Hertha Dujardin

Managing Director

Pusletasken fra Voksi designet af Ida Ising stod højt på ønskelisten, da jeg som højgravid var ved at finde ud af hvad der skulle komplimentere Chanel tasken for en stund.
Min første tanke var at holde fast i min fashion identitet med næb og manicurerede klør og dermed ofre min Givenchy taske til de lækkende sutteflasker og gylpe klude. Men heldigvis fandt jeg ud af at fashionistaen og moderen kan godt gå hånd i hånd med en Voksi pusletaske på armen ;) Det er heller ikke uvæsentligt at min mand heller ikke har noget imod at ”huske” pusletasken, fordi den ikke er babyblå, med små motiver på.
Som førstegangsforældre var mange af tingene på shopping listen - til Vincents ankomst - lidt af en jungle. Vi ville gerne være de cool forældre der har styr på udstyret, men samtidig ikke går alt for meget på kompromis og ender som nogle af de par hvor tiden gik i stå det øjeblik de blev forældre. Jeg har researchet baby monitors og brystpumper til det hang mig ud af halsen, men lige præcis pusletasken var der ikke så meget diskussion om og den har ikke skuffet efter at den er taget i brug.
Vi bor til dagligt i Dubai og lever et meget aktivt liv. At blive forældre har endnu sat en dæmper på det, for Vincent er tryg og altid glad når vi er på farten og jeg tilskriver hans ”gear” en stor del af fortjenesten. Pusletasken har bogstavelig talt være i brug i luften, til søs og på land og har ikke fået så lidt komplimenter med undervejs. Den er uundværlig og får både forældres og Baby Vincents varmest anbefalinger.

Anne Deppe

Speaker, Mastercoach & Author

Som foredragsholder og erhvervscoach er jeg vant til at bo i min kuffert. Selvom min datter i dag kun er knap 7 måneder, har hun været med alverdens steder rundt allerede, og det har derfor været vigtigt hurtigt at få en god rutine i hvad vi slæber med rundt, så vi ikke slæber os selv halvt ihjel.
Vores Ida Ising pusletaske er altid fast inventar på pakkelisten, udover at den er superlækker, så har jeg en fast pakkeliste liggende i den ene lomme, som altid sørger for at jeg er opdateret, og aldrig glemmer noget. Den er praktisk og enkel, præcis som jeg foretrækker det. Min datter er blevet skiftet midt i mellem 200 ton tøj som vi samlede ind til Lesbos, hun er blevet skiftet i et prøverum, på bagsædet (og forsædet) af en bil, og på utallige cafegulve, på cafeer som ikke lige havde et puslebord. Min Ida Ising ligger på Top3 ting over ting man skal have når man har en lille baby med på farten. I hvert fald hvis man både vil være praktisk og tjekket på samme tid.

Hannah Løffler Schmidt

Managing Director at Social Zoo

Jeg er så glad for min Ida Ising pusletaske. Jeg er super meget på farten og går til en del møder hvor han er med, så det er så nemt at have alle mine pusleting med rundt i den. Ellers ville det hele bare ligge og rode rundt i et stofnet. Walde kan ligge og lege på den bløde madras, så den fungerer sågar også som et omvandrende aktivitetstæppe. Derudover er den også virkelig pæn!

Juliane Harkjaer

Blogger

Jeg blev mor til skønne Victoria i november 2015. Da jeg under min graviditet skulle vælge pusletaske anbefalede mange af mine veninder mig Ida Ising pusletasken. Det jeg virkelig faldt for ved Ida Ising pusletasken er madrassen jeg kan læge Victoria på når hun skal skiftes, og det cool look, det gør at min kæreste også kan gå med tasken. Jeg er en del på farten, og derfor er det fantastisk, at jeg kan skifte hende hvor som helst og når som helst. Det er en lækker, cool og mega praktisk taske hvilket jo betyder meget med sådan en lille guldklump.

Christine Milton

Radio Host DR P7 MIX, TV Host & Musician

Jeg elsker min Ida Ising pusletaske. Min datter føler sig tryg og i vante omgivelser, på sit helt eget transportable "puslebord". Den er overraskende rummelig og komfortabel, kvaliteten er i top og designet er super flot. Jeg er vild med de smukke læderstropper og det fine Liberty stof. En smuk, praktisk og virkelig lækker pusletaske!

Anne Staunsager

Makeup Artist

Vi bor inde midt i Kbh k og er altid ude og på farten, så vi bruger voksi pusletasken hver dag, fordi den er så nem at have med. Den passer lige til at hænge på vores bogaboo barnevogn eller hvis vi tager Christiania cyklen så kan vi nemt pakke alt hvad vi skal bruge til hende og smide med. Mega nemt og praktisk og fylder ikke særlig meget.....og så er den pæn, hvilket selfølgelig også er vigtigt for os :)
Knus fra os

Beate Bille

Danish actress

Er vild med min Ida ising pusle tasken! Den er nem og praktisk at have med og hurtigt lige at skifte baby hvilket som helst sted. Og så er den pæn og lækker indeni med fin lommer til alt dit pusle gear! Da jeg tit er på farten og har min lille søn med er den genial! Med mit første barn lå alt pusle gearet i en rodet pose i barnevognen, Så jeg er på toppen over at jeg endelig har fået en organiseret pusletaske..

Pernille Caroline Lotus

Digital Chefredaktør for HeyWellness.dk, samt indehaver af Wellnessdeal.dk & ClubMascha.dk.

Jeg er blevet mor til baby Uma for 4 måneder siden (08.12.14) og fik vores elskede, smukke og særdeles praktiske Ida Issing pusletaske for blot 1 måned siden! (En stor fejl… Altså at der gik så lang tid før jeg fik denne skønne pusletaske, når man tænker på vi i dag ikke kan bevæge os ud fra hjemmet uden) De første 3 måneder kastede jeg alt ned i min store shopper fra ‘See by Chloe’, et virvar af kaos og rod, alt skulle op af tasken før jeg kunne finde en skumsvamp. Det irriterede mig i lang tid, men jeg havde ikke lyst til at gå på kompromis med design og udseende, og da jeg så pusletasken fra Ida Issing var jeg solgt! Designet er smukt, sort og enkel, fine cognac-farvet læderremme og praktiske rum, ej at glemme den fine bløde madres der findes når denne er foldet ud. Jeg elsker den kan hænge i remmene på vores Classic Bugaboo og passer perfekt dertil. Pusletasken fra Ida Issing pryder selv den cool'este business-fashion-mom!

Sofie Østergaard

TV host - Ramasjang & DR Ultra

Jeg har altid været meget på farten og er det stadig - nu med min søn under armen. Jeg er dog ikke sådan en top-tjekket mor, som havde købt alt babyudstyret inden selve fødslen. Men da Villy kom til verden stod det lynhurtigt klart, at en pusletaske var noget af det første jeg skulle anskaffe mig. Det er jo noget af et arrangement, at få samlet alle de ting man skal bruge, når han skal med rundt.

Jeg havde lidt forventet, at en pusletaske kunne være ENTEN brugbar og funktionel ELLER lækker at se på. IDA ISING tasken kan begge dele. Lækkerheden er tydelig for en hver, men at den med dens geniale indretning, mange lommer og bløde pude også er ekstremt funktionel og dejlig at ligge på for Villy, kom som en positiv overraskelse for mig.
Jeg er virkelig glad for min pusletasken!