IDA ISING / Copenhagen

  • 2.199,00DKK

  • Eksl. Moms: 1.759,20DKK
  • Mærke: Ida Ising
  • Model nummer: 140201
  • Tilgængelighed: På lager
Unik og multifunktionel mobil pusletaske Med Voksi® by Ida Isings super stilfulde pusletaske kan det ikke blive mere fleksibelt og praktisk. Nu kan du have din helt egen smarte mobile pusletaske med...

Unik og multifunktionel mobil pusletaske

Med Voksi® by Ida Isings super stilfulde pusletaske kan det ikke blive mere fleksibelt og praktisk. Nu kan du have din helt egen smarte mobile pusletaske med dig. Dit barn kommer til at elske at blive skiftet på samme sted hver gang. Voksi® by Ida Isings puslebord bliver derved et genkendeligt og hyggeligt sted for dit barn.

Skift ble, mens du er på farten. Den eksklusive og multifunktionelle Voksi® by Ida Ising pusletaske skal blot foldes ud, og foran dig har du dit mobile puslebord, som dit barn kender og er tryg ved. Bleskift behøver ikke længere at være kompliceret, men kan nemt gøres, uanset hvor du er, om du så er på café, i bilen, i parken eller på flyet. Med Ida Isings pusletaske får du fornøjelsen af, at du altid kan have dit eget eksklusive og rene pusleplads med dig. Og dit barn vil elske det! Den fashionable pusletaske er udstyret med smukke bløde kernelæderstropper, der bliver blødere, mørkere og endnu smukkere med tiden. Pusletaskens eksklusive design er neutralt, så både far og mor ser godt ud med den. Ønsker du, at give dit barn førsteklassesskift, når du er på farten, og samtidigt have en elegant og luksuriøs pusletaske, så er Voksi® by Ida Ising det helt perfekte valg.

På ydersiden af pusletasken er der én stor opbevaringslomme med lynlås, og på indersiden er der masser af opbevaringsmuligheder og lommer. Opbevaringsrummene er perfekte til bleer, tøj og andet puslegrej. Voksi® by Ida Ising pusletasken kan bruges fra dit barn er født til den dag, hvor dit barn ikke længere bruger bleer.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God