IDA ISING / Blackbird Forest

  • 1.099,00DKK

  • Eksl. Moms: 879,20DKK
  • Mærke: Ida Ising
  • Model nummer: 130303
  • Tilgængelighed: På lager
Luksuriøs og super funktionel pusletaske med indbygget puslemadrasDen super fashionable og praktiske pusletaske fra Voksi® by Ida Ising er svaret på et helt unikt og mobilt puslebord, der letter bl...

Luksuriøs og super funktionel pusletaske med indbygget puslemadras

Den super fashionable og praktiske pusletaske fra Voksi® by Ida Ising er svaret på et helt unikt og mobilt puslebord, der letter bleskift, uanset hvor du er. Nu kan du være ude hele dagen, uden at bekymre dig om der er puslefaciliteter. Skift dit barn på gulvet, i parken, på flyet, i bilen eller på caféen. Åbn blot pusletasken, og du har dit helt eget personlige og hygiejnisk rene puslebord, som dit barn vil elske at ligge på. Madrassen er dejlig blød, og når bleen skiftes samme sted hver gang, forvandles Ida Ising pusletasken til et genkendeligt og trygt miljø for dit barn. Din lille guldklump vil føle sig hjemme! Ida Isings funktionelle pusletaske er genial indrettet med gode og rummelige lommer til al puslegrejet. Alle Voksi® by Ida Isings pusletasker er lette og bløde at bære på, og fremstår i et eksklusivt og neutralt skandinavisk design, så både far og mor ser godt ud med den. Ønsker du, at give dit barn førsteklassesskift, når du er på farten, og samtidigt have en elegant og luksuriøs pusletaske, så er Voksi® by Ida Ising det helt perfekte valg.


Den unike Voksi® by Ida Ising pusletaske er førsteklasseskvalitet og super funktionel. Den praktiske taske forvandles til et skønt og hyggeligt puslebord, når den foldes ud. Tasken er udstyret med en lækker tyk og blød madras med frottébetræk, der er Øko-Tex godkendt. Madrassen er af høj kvalitet, og yder dit barn maksimal komfort. Ved at have dit helt eget puslebord, opnår du et hygiejnisk og funktionelt miljø for både dig og dit barn.


Pusletasken kan vaskes og har lommer, der rummer alt det puslegrej, du har brug for at have med dig (tøj, bleer, vådservietter osv.). Taskens toplækre og klassiske skandinaviske design passer både til mor og far.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God